Live bij Q music

De grote paas eitjes test bij Jeroen van Inkel.

Donderdag 21 april heeft Eric Maas, ons nieuwste Kamelka produkt laten testen, echte paaseitjes gemaakt van kamelenmelk, live te beluisteren in heel Nederland.

Jeroen van Inkel had gehoord van het bestaan van Kamelenmelk en een bakker die daar produkten mee maakte, en zo kwam de vraag: mogen wij ze gaan testen, hier bij Q music.

Uiteraard was dat geen probleem, als u hier klikt, kunt u de foto`s bekijken en het interview terug luisteren, voor meer informatie kunt u ook naar www.kamelka.nl

Kamelka, de exotische verassing uit brabant!

Jeroen van Inkel test paas eitjes

Brood gemaakt van wat????

Het is gelukt, na meer dan een jaar testen hebben we een heerlijk brood gemaakt op basis van kamelenmelk.  
Brood van Kamelenmelk, wie verzint het……..
Zondag 27 februari  jl. heeft de Europese lancering plaats gevonden van het eerste brood gemaakt van kamelenmelk.                                                                                                                                                                           Bakkerij Vermeulen & Den Otter heeft dit brood ontwikkeld met de melk van kamelenmelkerij Smits uit Berlicum.
De toeloop van mensen was gisteren enorm en de 200 beschikbare plaatsen waren dan ook in een mum van een tijd uitverkocht.                                                                                                                                                                                  De Bezoekers werden ontvangen met een heerlijk kopje koffie en/ of thee waarbij de kamelenmelk bonbon uiteraard niet mocht ontbreken
Na een korte uitleg over de Kamelenmelkerij nam de heer Bas Vermeulen het woord en vertelde vol trots over het ontstaan van het brood.         
Het brood is gemaakt op basis van spelt bloem en natuurlijke gisting (desem) en natuurlijk kamelenmelk.                                                                                                                                                                            Deze ingrediënten maken het brood bij uitstek geschikt voor mensen met een koemelk en tarwe allergie.                                                                                                                                                                                    

Het brood zit voorgebakken in een bakzak, en kan dus thuis naar behoefte afgebakken worden.

Burgemeester Pommer van Berlicum heeft gisteren de spits afgebeten en de kamelen het eerste brood laten proeven  middels “koek”happen door de kamelen.                                                                                                               
Na afloop kregen alle 200 bezoekers een heerlijk Kamelka brood mee naar huis om na te genieten van deze speciale middag.

De broden zijn vanaf maandag 28 februari verkrijgbaar bij de winkels van Bakker Bas en     Den Otter in Den Bosch, Vught en Vlijmen en Bakkertje Deeg in Heusden en natuurlijk bij Kamelenmelkerij Smits in Berlicum.

Kamelka brood, de exotische verassing uit Brabant!

Donderdagochtend 3 maart is het kamelka brood en de bonbons gepresenteerd in de ochtend show bij Giel Beelen op 3FM!!
Intervieuw Giel Beelen Deel 1

interview met Giel Beelen deel 2

Giel Beelen proeft de Kamelka bonbons

Reacties zijn gesloten.